Hotellet

Overnatt i hjertet av Bergen

En hotellopplevelse med det lille ekstra.

Boutique hotel

Vi ønsker å tilby deg en unik og mer personlig hotellopplevelse. Vi vil at du skal føle deg som hjemme når du besøker oss – det betyr at vi vektlegger personlig oppfølging og at vi strekker oss langt for at du skal få et så behagelig opphold som mulig når du er vår gjest.

Det lille ekstra

Vi er opptatt av å kunne tilby våre gjester det lille ekstra som gjør oppholdet minneverdig. Vi kan blant annet tilby gratis adgang til treningssenteret i Vikinghallen samt gode rabatter på utvalgte spisesteder i Bergen.

Transport og parkering

Flybussen – og de fleste andre busser – stopper ved Bryggen, kun 2 minutters gange fra hotellet. Rett rundt hjørnet finner du også Rosenkrantz parkeringshus. Om du skulle foretrekke å reise i høyden, ligger Fløybanen kun 100 meter unna.

Hva skjer i Bergen?

Det er alltid noe som skjer i kulturbyen Bergen. VisitBergen har en god oversikt over de aller fleste arrangementer og konserter som står på kalenderen.

Opplev Bergen

Det perfekte utgangspunktet
Fra hotellet er det kort vei til alle Bergens severdigheter.

Fløibanen
100m

En tur opp Fløyen for å nyte utsikten er obligatorisk når solen titter frem i Bergen. Rett rundt hjørnet fra inngangspartiet finner du starten på de svingete veiene som til slutt ender opp på Norges mest kjente fjelltopp. Dersom du ikke ønsker å bli svett, kan du også ta Fløibanen som etter tre stopp er oppe på toppen på 5-6 minutter.

Bryggen
150m

Hansabryggen, Tyskebryggen eller bare Bryggen. Alle som besøker Bergen får et forhold til byens mest sjarmerende strøk. Anlagt i 1070 og midtpunkt for den hanseatiske handelsvirksomheten i Norge fra 1360 til 1754, den ærverdige trebebyggelsen har mange historier å fortelle for den som leter.

Fisketorget
200m

Helt siden 1200-tallet har Fisketorget i Bergen vært byens møtested for både bergensere og tilreisende turister – her snakkes det både bergensk, italiensk, kinesisk og tysk. På fisketorget finner du selvfølgelig deilig fersk fisk og sjømat i alle former og størrelser, men også frukt og grønt.

Akvariet
1.7km

Det hender at det regner i Bergen og da er anledningen ypperlig for å tilbringe litt tid innendørs på Norges største akvarium. På Akvariet finner du alt i fra torsk og sei til hai og krokodiller. I den tropiske avdelingen bor nemlig krypdyr, slanger og insekter i alle størrelser og farger. Planlegg besøket rundt sjøløve-showet for en unik opplevelse!

Gamle Bergen museum
3.2km

Opplev tett trehusbebyggelse, trange smug og hverdagen slik den så ut på 1700-1900-tallet i Gamle Bergen museum. Besøk urmakeren og titt på noen av Norges eldste klokker eller stikk innom bakeren for ferske boller. Gamle Bergen har mange spennende arrangementer og levende utstillinger om sommeren – husk å sjekke programmet!

Ulriken 643
3.5km

«Du har ikke vært i Bergen før du har vært på Ulriken» heter det, og det må vi si oss enige i. Her kan du ta en av de historiske kabelvognene Perle eller Bruse hele veien opp: 643 meter over havet. Eller om du er sprek – gå opp den gamle fjellstien, helt til toppen. Vi lover deg at utsikten så absolutt er verdt det!

Rommene

Alle våre rom har én ting til felles – de er utformet for at du skal få et så behagelig og avslappende opphold som mulig.

Vil du også
bo hos oss og nyte Bergen?

Vi er her for å hjelpe deg.

keyboard_arrow_up