Julestemning i Bergen

Legg julehandelen til Bergen i år, og opplev en by full av liv der både gater og butikker er pyntet til fest. Gode tilbud på dagen og spennende juleshow og -konserter på kvelden – det er i Bergen du finner julestemningen!

I en travel førjulstid kan vi by på en avslappende helg her hos oss fra 550,- per person / per døgn i dobbeltrom.

Bergen er uten tvil Norges koseligste juleby. Ta med deg kjæresten eller familien og opplev stemningen og følelsen av god, gammeldags jul sammen med oss her på Bergen Harbour Hotel.

Jul i hjertet av Bergen

Lørdag morgen våkner du opp i en av våre varme og myke senger. Midt i hjertet av Bergen. Etter en deilig frokost i vår frokostrestaurant går ferden ut i Bergen sentrum. Julegaten er tent, juletreet på Torgallmenningen lyser opp i mørketiden og du finner alt byen har å tilby i gangavstand fra hotellet. Der kan du oppleve julemarkeder, julegaveshopping og førjulsstemning slik bare Bergen kan.

Julemarked og Pepperkakeby

Nytt i år er det store julemarkedet på Festplassen fra 2-23 desember, inspirert av de berømte julemarkedene i Tyskland og England. Hele festplassen vil være fylt opp av spennende boder som selger deilig julemat og julevarer. I alle de små butikkene på Bryggen finner du garantert inspirasjon til julegavene.

Endelig har Bergen fått sitt eget julemarked! På Festplassen finner du Bergen Julemarked fra 2-23 desember.

Alle byens butikker er kun fem minutter unna hotellrommet ditt, så når du er ferdig med den første runde shopping, kan du ta et pust i bakken på Harbour Cafe ved Fisketorget, som har gode tilbud til våre gjester.

Etter lunsj er det bare ett sted å gå – til Pepperkakebyen – for å lukte og oppleve den helt unike stemningen og alle pepperkakehusene som bergenserne har bygget og donert.

Pepperkakebyen

Bergen har den originale Pepperkakebyen, der du kan lukte og oppleve den magiske stemningen blant pepperkakehus, figurer, tog og fly.

Byen for kulturopplevelser

Etter en lang dag med shopping og opplevelser, er det på tide med litt mat. Prøv deilig julemat hos Harbour Café – som ellers har en internasjonal meny og godt utvalg. Eller asiatiske smaker hos Soya Restaurant, som har blitt et populært sted å spise i Bergen. Våre gjester får gode tilbud begge steder.

Avslutt dagen med et av byens mange show eller konserter. Byens kulturliv bugner av tilbud, og du finner garantert noe som faller i smak. Om du ønsker å avslutte kvelden på en byens spennende barer, så finner du også lysløypen rett utenfor hotellet.

Bestill på telefon +47 55 30 09 10 for å oppleve julemagi i Bergen sentrum!

Nyt en avslappende førjulshelg hos oss

Fra 550,-
per person